Kedves SafePal közösség,

A 2024-es év a Bitcoin ETF-ek jóváhagyásával nagyobb mainstream figyelmet hozott. Függetlenül a piaci mozgásoktól, a SafePal csapata továbbra is a termékek építésére, a funkciók fejlesztésére és kínálatunk javítására összpontosít, hogy jobban megfeleljen felhasználóink igényeinek.

A hozzáférhetőség állandó akadálya a kriptóhasználatnak, és a SafePal következetesen igyekszik javítani ezen, mint a kriptók bevezetésének kapuján. Ezen erőfeszítések részeként a SafePal örömmel jelenti be a svájci Fiat24 bankba történő stratégiai befektetést, valamint az alkalmazáson belüli banki átjáró és a hozzá kapcsolódó virtuális kripto Visa kártya bevezetését! Ez az új szolgáltatási ajánlat megnyitja az utat, hogy még több felhasználó kapcsolódjon be a Web3-ba, és felgyorsítsa a kriptónak a valós világ közüzemi szolgáltatásaihoz való kapcsolódását.

A svájci Pénzpiaci Felügyelet (FINMA) banki jogszabályainak megfelelően a szolgáltatási ajánlatra vonatkozó regisztrációs adatokat külön tárolják, és csak a Fiat24 illetékes részlegei férhetnek hozzá. A készpénzszámlákat szintén külön kezeli a Fiat24, fenntartva a SafePal nem letéti pénztárcacsomagban kínált decentralizációt és anonimitást.

A banki átjárót és a Visa-kártyát először Európa kiválasztott régióiban vezetik be, majd kiterjesztik az egész kontinensre és más országokra (az USA és az USA által szanktált országok kivételével). A szolgáltatás támogatott országainak/régióinak listája folyamatosan frissülni fog, és itt tekinthető meg. (Magyarország is bele tartozik)

A SafePal és a Fiat24 ez év harmadik negyedévében a Mastercard szolgáltatásainak bevezetését is tervezi a globális terjeszkedés részeként, ami azt jelenti, hogy a felhasználók világszerte szintén megtapasztalhatják a kriptóbarát életmódot.

A SafePal banki átjáró és a Visa kártya kiemelt termékei:

Nincs éves díj: Az arra jogosult felhasználók ingyenesen nyithatnak egyéni tulajdonú és megfelelő svájci bankszámlát a nevük alatt, számlanyitási vagy éves kezelési díj nélkül.

Valóban kripto-barát: A felhasználók képesek lesznek kriptovalutát használni a napi kiadásokra, és zökkenőmentes átutalásokat végezhetnek más bankszámláikkal kompatibilis módon – kiküszöbölve a hagyományos bankszámlák túlzott ellenőrzését és korlátozásait, miközben javítják a be- és kivezető utak elérhetőségét.

Könnyedén költhet kriptót: A virtuális Visa-kártyák támogatják az olyan harmadik fél platformjait, mint a Paypal, a Google Pay, az Apple Pay és a Samsung Pay a zökkenőmentes és zökkenőmentes fizetések érdekében.

Láncon belüli és átlátható: A SafePal mobiltárcában történő bankszámlák létrehozása után a hitelesítő adatok NFT-ként kerülnek veretésre az Arbitrumon (egy Ethereum Layer 2 megoldás), és minden kapcsolódó tranzakciót on-chain közvetítenek, átlátható, megváltoztathatatlan főkönyvet biztosítva a felhasználók számára.

További $SFP segédprogramok: A $SFP bele van kötve az alapvető terméktervezésbe, a decentralizált segédtoken tétje kiváltságokat és előnyöket biztosít.

Megbízhatóság és stabilitás: Az USDC az alapértelmezett letéti kriptopénz, hogy stabilitást biztosítson és megvédje a kártyatulajdonosokat a piaci volatilitástól. A felhasználók 40+ blokkláncon keresztül cserélhetik a SafePal kriptovalutájukat USDC-re az Arbitrumon, amelyet a mobil pénztárcában lévő bankszámlájukra helyezhetnek el, hogy $USD, $EUR és $CHF formában tárolják a különböző tranzakciókhoz és kiadásokhoz.

Pontok, számlaosztályok és jogosultságok bevezetése

A SafePal banki átjáró számlatulajdonosok különböző feladatok elvégzésével pontokat gyűjthetnek, amelyekkel további előnyöket és kiváltságokat, például ajánlási jutalékokat és kedvezőbb feltöltési díjtételeket oldhatnak meg.A számlaosztályok és a hozzájuk tartozó kiváltságok automatikusan aktiválódnak, amint a pontfeltételek teljesülnek.

Minden hónap 1-jén minden felhasználó számlaosztályát értékeljük, és az előző 3 hónapban szerzett összes pont alapján határozzuk meg. A minden hónap 1-jén végzett számlaszint-értékelést követően a 2. hónapnál régebben szerzett pontok nullára kerülnek visszaállításra.

Például április 1-jén a januártól márciusig szerzett összes pont kerül kiszámításra. Ha a pontok elérik a 3000 pontot, az áprilisi számlaosztályod ezüst lesz. Az április 1-jei rangsorolást követően a januári pontok nullázódnak, míg a februári és márciusi pontok megmaradnak.

1) Számlafeltöltés

A feltöltési díjkedvezmény egy visszatérítési mechanizmuson keresztül valósul meg. Például az ezüst fokozatú felhasználók a befizetéskor továbbra is a szokásos 1%-os díjat fizetik, és a feltöltés befejezése után 0,1%-os visszatérítést kapnak. A díjvisszatérítések a megfelelő felhasználói számlákhoz tartozó „Teljes jutalom” alapba kerülnek, és kivehetők.

2) Ajánlási jutalékok

Miután másokat is ajánlott a banki szolgáltatás használatára, az ajánló az ajánlott felhasználók feltöltési díjaiból korlátlan ideig ajánlói jutalékot kap. Az ajánlói jutalékokon keresett százalékos arány az ajánló számlaosztálytól függ, amint az a cikk korábbi részében a számlaosztályvezetés bemutatásánál látható. a jutalék a megfelelő számlákhoz tartozó „Teljes jutalom” poolba kerül, és ki is vehető.

Itt vannak a sikeres ajánlásra való jogosultság feltételei:

  1. Az ajánlott felhasználóknak a számlanyitástól számított 7 napon belül be kell írniuk a meghívó kódot.
  2. Az ajánlott felhasználóknak a számlanyitástól számított 30 napon belül legalább 100 USDC összeggel kell feltölteniük a számlaegyenlegüket.

További információ: https://blog.safepal.com/safepal-launches-1st-crypto-friendly-banking-gateway-and-visa-card/

Forrás: safepal.com