Kedves SafePal közösség,

A SafePal büszkén jelenti be legújabb integrációját a Kryptoskatt-tal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a SafePal alkalmazásban és a böngészőbővítményben könnyedén elvégezhessék a kriptopénz adószámításokat, a jelentéstételt és a portfóliókezelést.

A Kryptoskatt integrációjával a SafePal felhasználók mostantól hozzáférhetnek a népszerű portfóliókövető és kriptoadó szoftverhez több mint 2000+ DeFi protokollhoz, 100+ tőzsdéhez és pénztárcához, valamint 50+ blokklánchoz. Kérjük, tekintse meg az itt található videós útmutatót az ehhez szükséges lépésekről.

Az adószámítások a nyilvános on-chain tranzakciós előzményeken alapulnak a felhasználó által kiválasztott nyilvános tárca címe és a beírt régió alapján (nincs KYC-re szükség). A fizetési adatokat nem osztják meg a Kryptoskatt-tal, és azok feldolgozása egy bevált fizetési szolgáltatón (Stripe) keresztül történik. A SafePal továbbá nem tárolja a felhasználó személyes adatait, és nem fér hozzá azokhoz.

A kriptoadó időigényes és kihívást jelenthet a felhasználók számára, hogy saját maguk pontosan kiszámítsák, a kriptopénzek adózása körüli törvények fejlődő jellege miatt. A SafePal és a Kryptoskatt közötti partnerség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány lépésben a helyi országuk törvényeinek megfelelő kriptoadó-jelentéseket készítsenek, miközben teljes portfólióbetekintést kapnak.

Ahogy a kriptopénz-ipar fejlődik, és új szabványok jelennek meg az egyes államok kriptopénz-használatára vonatkozóan, a SafePal továbbra is arra fog törekedni, hogy egyszerű megoldásokat kínáljon közösségünk számára, hogy alkalmazkodni tudjon ezekhez a változásokhoz.

A Kryptoskattról
A Kryptoskatt egy globális kriptoadó-megfelelőségi szoftver, amely leegyszerűsíti a Web3 pénzügyeket az ügyfelek számára világszerte. A Binance Labs és a Gate.io Labs, a világ két vezető kriptopénz-tőzsdéje támogatja.

A Kryptoskatt átfogó megoldáscsomagot kínál, amely magában foglalja a könyvelést, a portfóliókezelést és az adóbeszámolást. Több mint 2000+ DeFi protokollt, 100+ tőzsdét és pénztárcát, valamint 50+ blokkláncot támogat. Ezáltal az összes Web3 pénzügyi igényt egyablakos rendszerré teszi.

A SafePalról
A SafePal egy átfogó kriptotárca-csomag, amely hardveres tárcát, mobilalkalmazást és böngészőbővítményes tárcamegoldásokat kínál. A SafePal mint nem letétkezelői pénztárcacsomag célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy magukénak érezzék kripto kalandjukat azáltal, hogy képessé teszi őket arra, hogy biztonságosan hozzáférjenek a decentralizált világ lehetőségeihez.

A SafePal platform több mint 10 millió felhasználót szolgál ki világszerte, és 15 nyelvet és több mint 100 blokkláncot támogat tokenjeivel és NFT-ivel. Emellett olyan kriptoeszköz-kezelési megoldásokat is magában foglal, mint a láncok közötti csere, a kereskedés és a hozamtermelő eszközök a felhasználók számára.

Az SFP egy decentralizált BEP-20 és ERC-20 utility token és a SafePal ökoszisztéma növekedési motorja, és a SafePal termékek kedvezményes megvásárlására használható, az alkalmazásban láncok között zökkenőmentesen gázra konvertálható, emellett a token tulajdonosok jutalmazására és oktatási programokra.