Az S1 hardvertárca használatakor párosítani kell a SafePal alkalmazással, hogy a SafePal alkalmazás frissíteni tudja a láncban lévő eszközeinek összes adatát, és könnyen megtekinthesd és kezelhesd pénzeszközeidet. Ha új pénztárcát hoztál létre az S1 eszközön, és párosítottad az S1 eszközt az Alkalmazással, akkor érdemes manuálisan hozzáadni néhány coint az S1 hardvertárcádhoz.

Ez a cikk pedig bemutatja, hogyan adhatsz hozzá és küldhetsz el egy Harmony cryptot a SafePal S1 hardvertárcába.

Első lépés
Először is, győződj meg arról, hogy létrehoztál egy új pénztárcát az S1 eszközön, és párosítottad azt a SafePal alkalmazással.

Második lépés
Indítsd el a SafePal alkalmazást, kattints a „+” gombra, hogy a Coin Management oldalra léphess. Ennek a tárcának annak a tárcának kell lennie, amelyhez az alkalmazást párosítottad az S1 hardvertárcával.

Harmadik lépés
Keresd meg a hozzáadni kívánt coint, és kattints a ‘Add Coin’ (Coin hozzáadása) gombra az alján. Például lekérdezheted a Polkadot, Aurora Nervos, Moonbeam, Injective ,Arbitrum ,Tron , Flare ,SGB, Harmony, Luna, stb és hozzáadhatod az összes coint a pénztárcádhoz.

Negyedik lépés
Szkennelj oda-vissza az alkalmazás és az S1 hardvertárca között, hogy az adatok megfelelően szinkronizálódjanak az alkalmazás és az S1 pénztárca között.

Ötödik lépés
Ezután az cryptok sikeresen hozzáadódnak, és az S1 eszközön az „Asset Management” fülön megtekinthetők.

Hatodik lépés
Indítsd el az S1 készüléket, és navigálj az Eszközkezelésre, majd válaszd ki azt az cryptot, amelyet szeretnél másoktól fogadni.

Hetedik lépés
Válaszd a ‘Receive’ (Fogadás) menüpontot

Nyolcadik lépés
Add meg az S1 készülék PIN kódját.

Kilencedik lépés
Ezután már láthatod a cryptod címének QR-kódját, és megmutathatod másoknak, hogy beolvasva elküldhessék neked azt.

Megjegyzés: Az S1 hardvertárca egy offline eszköz a privát kulcs és a mnemonikus kifejezés védelmére, nem képes automatikusan felismerni és frissíteni az egyenlegeket. A hardveres pénztárca számlájának egyenlegének ellenőrzéséhez párosítsd a SafePal alkalmazást az S1 eszközzel, a SafePal alkalmazás képes megjeleníteni a pénztárca összes eszközadatát.