Az S1 hardvertárca használatakor párosítani kell a SafePal alkalmazással, hogy a SafePal alkalmazás frissíteni tudja a láncban lévő eszközeinek összes adatát, és könnyen megtekinthesd és kezelhesd pénzeszközeidet. Ha új pénztárcát hoztál létre az S1 eszközön, és párosítottad az S1 eszközt az Alkalmazással, akkor érdemes manuálisan hozzáadni néhány coint az S1 hardvertárcádhoz.

Ez a cikk pedig bemutatja, hogyan adhatsz hozzá és küldhetsz Ethereumot egy SafePal S1 hardvertárcába.

Első lépés
Először is, győződj meg róla, hogy létrehoztál egy új pénztárcát az S1 eszközön, és párosítottad azt a SafePal alkalmazással.

Második lépés
Indítsd el a SafePal alkalmazást, és a ‘+’ gombra kattintva navigálj az „Coin management” oldalra. Ennek a tárcának annak a tárcának kell lennie, amelyhez az alkalmazást párosítottad az S1 hardvertárcával.

Harmadik lépés
Válaszd ki az összes felvenni kívánt cryptot, és kattints a ‘Add Coin’ gombra az alján. Például kiválaszthatod a Polkadot, KUC (Kucoin Cummunity Chain), Aurora Nervos, Moonbeam, Injective, Arbitrum,Tron, Flare, SGB, Harmony, Luna, stb. cryptokat.

Megjegyzés: A $BTC,$Ethereum,$BNB(BEP20) és $BNB(BEP2) az S1-hez alapértelmezés szerint hozzáadott négy crypto, ezeket az cryptokat nem kell újra hozzáadni az S1 hardvertárcához.

Negyedik lépés
Szkennelj oda-vissza az alkalmazás és az S1 hardvertárca között, hogy az adatok megfelelően szinkronizálódjanak az alkalmazás és az S1 pénztárca között.

Ötödik lépés
Ezután a cryptok sikeresen hozzáadódnak, és az S1 eszközön az „Asses Management” fülön megtekinthetők.

Hatodik lépés
Indítsd el az S1-et, és navigálj az Eszközkezelésre (Asset Management), válassz ki egy cryptot, amelyet másoktól szeretnél megkapni.

Hetedik lépés
Válaszd ki a ‘Fogadás’ (Receive) lehetőséget

Nyolcadik lépés
Add meg az S1 PIN kódját.

Kilencedik lépés
Ezután megjelenik a crypto címének QR-kódja, és megjelenítheted másoknak, hogy beolvassák és elküldhessék neked a kívánt cryptot.

Megjegyzés: Az S1 hardvertárca egy offline eszköz, amely a privát kulcs és a mnemonikus kifejezés védelmét szolgálja, nem képes automatikusan felismerni és frissíteni az egyenlegeket. A hardveres pénztárca számlájának egyenlegének ellenőrzéséhez párosítsd a SafePal alkalmazást az S1 eszközzel, a SafePal alkalmazás képes megjeleníteni a pénztárca összes eszközadatát.