Hello SafePal közösség,

Örömmel jelentjük be, hogy a várva várt S1 Pro végre készen áll a hivatalos SafePal csatornákon keresztül történő terjesztésre! Látogasson el az online áruházba itt, hogy megrendelje a saját készülékét.

Az S1 Pro megtartja a zászlóshajó S1 olyan jellegzetes tulajdonságait, mint a hamisítás elleni, önkioldó mechanizmus, 100%-ban offline, bluetooth, WiFi vagy NFC és rádiófrekvenciák nélkül. A felhasználók pénzügyi befogadásának biztosítását célzó küldetésünkkel összhangban az árat is lefelé módosítottuk a kezdeti 99 dolláros árról 89,99 USD-re.

Az S1 Pro jelentős frissítései a következők:

  1. A prémium alumíniumötvözetből készült test erősebb védelmet nyújt a belső alkatrészek számára, és ellenáll az ütéseknek, a korróziónak és a karcolásoknak.
  2. Ultratiszta edzett üvegpanel erősebb képernyővédelemmel, tartóssággal és karcállósággal, valamint sárgulás elleni, könnyebben tisztítható képernyővel.
  3. Fokozott akkumulátor-élettartam beépített 500mAh kapacitással, csökkentve a töltés szükségességét
  4. A kamera középre került az egyszerűbb beolvasás érdekében, a külső tok textúrázott külsővel a jobb kényelem és használhatóság érdekében

A SafePal csapata továbbra is keményen fog dolgozni, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat hozza létre, mint egy decentralizált kriptotárca-csomag, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kripto kalandjukat birtokolhassák. Nagy elismerés és köszönet a SafePal közösségnek a folyamatos támogatásért!