Kedves SafePal közösség,

2023 kihívást jelentett az egész iparág számára, mivel a piaci feltételek számos projekt növekedése szempontjából nehéznek bizonyultak. Ennek ellenére a SafePal csapata folytatta a termékfejlesztést, a funkciók fejlesztését és a kínálatunk javítását, hogy jobban megfeleljen a felhasználók igényeinek.

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén 6 millióról 10 millió fölé nőtt a felhasználószámunk, és örömmel jelentjük be az X1 (az első bluetooth-os pénztárcánk) bevezetését, valamint a pénztárcacsomag nyílt forráskódúvá tételét.

Csak ebben az évben számos aggály és szerencsétlen kihasználási lehetőség merült fel más pénztárcaszolgáltatókkal kapcsolatban, és mi mindegyiket nagyon komolyan vettük. Az elmúlt öt év folyamatos erőfeszítései, hogy a kriptofelhasználók számára elérhető és biztonságos hidegtárolást biztosítsunk, ebben csúcsosodtak ki – a SafePal csapata örömmel biztosítja a felhasználók számára a nyílt forráskódra való áttérés további átláthatóságát és az X1 bevezetésével a jobb használhatóságot.

A 69,99 USD árú X1 a zászlóshajó S1 termékcsalád jelentős funkcióira épül:

  1. Megingathatatlan elkötelezettség a biztonság iránt:

A SafePal számára mindig is a biztonság volt a legfőbb prioritás, és ez az X1 esetében sincs másképp. A hamisítás elleni önkioldó mechanizmust és a CC EAL5+ biztonságos elem chipet megtartva az X1-et a Keylabs auditálta, és a kiadás megerősítése előtt minden jelentős megállapítást gondosan értékelt és kezelt.

Az X1 fő kódjának releváns részei már fokozatosan nyílt forráskódúvá váltak, és a maximális bizalom és átláthatóság érdekében itt a githubon találhatók – Ez magában foglalja a SafePal mobil szoftveres pénztárcával való bluetoothos interakcióhoz használt kódot, valamint az olyan alapvető funkciókat, mint az intelligens szerződések aláírása és jóváhagyása, a privát kulcsok generálása és tárolása az X1 számára.

  1. Ultrasima UX és kényelem:

A nagy sebességű bluetooth-kapcsolat, az intuitív 12 gombos D-Pad egy nagyobb, 1,8″-os képernyővel párosulva – az X1 felhasználói a Safepal mobil tárcaalkalmazással együtt nagyobb könnyedséget és kényelmet élvezhetnek, zökkenőmentesen, a fokozott kényelemmel együtt.

  1. Elegáns és minimalista dizájn

A zászlóshajó S1-et ismerő felhasználók tisztában lesznek a készülék hitelkártya-szerű megjelenésével. Az X1 tiszteleg e design előtt, kissé ipari ihletésű, ugyanakkor minimalista stílusú.

A nagyobb képernyő ellenére az X1 még kompaktabb, könnyebb és hordozhatóbb lesz, mint az S1 – így biztosítva, hogy a felhasználók útközben is kezelhessék a készüléket, és zsebükben tárolhassák a gondtalan használat érdekében.

A pénztárcacsomag nyílt forráskódúvá tétele : folyamatos lépések az átláthatóság növelésére
Az elmúlt 5 év hibátlan teljesítménye ellenére a SafePal nagyra értékeli a felhasználók és a közösség aggodalmait. Az átláthatóság és a biztonság maximalizálása érdekében a következőket is nyílt forráskódúvá tettük:

A SafePal mobilszoftver-tárca kódja, amelyet a teljes SafePal hardvercsaláddal (X1, S1 és S1 Pro) együtt használnak az intelligens szerződések aláírására és jóváhagyására, a privát kulcsok létrehozására és tárolására. A felhasználók mostantól ellenőrizhetik és ellenőrizhetik, hogy e kritikus funkciók esetében nincsenek-e sebezhetőségek vagy potenciális hátsó ajtók és egyéb rosszindulatú támadások.
Az S1 és S1 Pro által a QR-olvasási mechanizmusokban használt SafePal mobilszoftver-tárca kódja. A felhasználók mostantól ellenőrizhetik és ellenőrizhetik, hogy a privát kulcsra vonatkozó információk nem szivárognak ki, amikor a QR-szkennelési funkciót használják a SafePal alkalmazással és az S1 vonallal történő aláírásra és tranzakciók végrehajtására, megerősítve az S1 2019-es bevezetése óta fennálló tiszta eredményeket.
Az egyéb szempontok – például az S1 vonal firmware-ének és a SafePal böngészőbővítménynek – nyílt forráskódúvá tétele folytatódik, és az idei negyedik negyedévben is kiemelt figyelmet kap.

A SafePal csapata továbbra is keményen dolgozik majd a legjobb termékek és szolgáltatások létrehozásán, mint egy decentralizált kriptotárca-csomag, amely képessé teszi a felhasználókat arra, hogy magukénak érezzék a kripto kalandjukat. Sok szeretettel és elismeréssel tartozunk közösségünknek, támogatóinknak és partnereinknek a folyamatos támogatásukért!

Köszönjük, hogy elolvasták ezt a levelet, és alig várjuk, hogy az X1 bevezetését egy ünnepi kampánnyal ünnepeljük a szingapúri TOKEN2049-en, amelyet további, partnereinkkel közös kampányok követnek.

Vezérigazgató és társalapító, SafePal
Veronica Wong

Forrás: safepal.com